Förlåt 🙈 | Come fly with me

Come fly with me

Annons

Förlåt 🙈

HHej babes ❤️

Hur mår ni?

Jag hoppas ni mår super bra! Är ett tag sedan sist nu  men så blir det tyvärr ibland.

Jag är ju just nu mitt i en flytt. Hela lägenheten här hemma är helt kaos med en massa flyttlådor och skit över allt. Men förhoppningsvis blir det bättre på tisdag då jag flyttar in i min nya lägenhet

Men hur som helst så är jag ju hemkommen från en super mysig arbetsvecka, med en massa fina flighter och mysiga dagar 🙏✈️😊

Har haft övernattning i både Kristianstad och Bodø 😍

Blev även lite standby på flygplatsen. Det är typ det tråkigaste som finns enligt mig, men denna gången så hade jag lite att fylla timmarna med! Flygplatsen firade nämligen 20 år, så då va det en massa erbjudanden i butikerna 🙈, plus att vi har fått en ny OM B som är våran bibel. I den står våra dagliga rutiner plus en hel del annat.

Denna har blivit uppdaterad med en massa nytt, så det är bara att försöka sätta sig in i det 😊✈️

Men nu ska jag fortsätta packa och greja lite här hemma!  Men vi hörs senare 👍 Puss 😘

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jane

  Ja, jag har märkt att ni tar på er skinnhandskar men har nog aldrig förstått varför ni gör det. Berätta gärna!

  1. anitas

   De mest kritiska stunderna för ett flyg är vid take Off och landning.
   Så ifall något skulle hända då, som tex brand eller liknande så är vi skyddade. Våra uniformer kan även räknas som en brandfilt så vi är rätt skyddade 👍😀

 2. jane

  Ja, jag har märkt att ni tar på er skinnhandskar men har nog aldrig förstått varför ni gör det. Berätta gärna!

Annons
stats