My birthday ❤️ | Come fly with me

Come fly with me

Annons

My birthday ❤️

Hej på er finisar 😀

Sorry för bad update… Men fyllde år igår och idag har jag haft fullt upp med annat 🙈 Ni som följer mig på Instagram har ju redan sett att jag va på lägenhets visning för ett par dagar sedan  och vet ni vad 🙈? Idag skrev jag på kontraktet för den nya lägenheten och sa upp den jag har nu 👏👏 Så himla kul 😀

Är så taggad på att visa er den nya lägenheten och hoppas ni är lika taggade som mig på en massa flytt inlägg 😍👍

Flyttar in i den nya i November!

Men nu ska jag stänga av telefonerna, slänga mig på soffan med ett glas mousserande 🙈 jaa, det är onsdag men jag har semester så då får man det…

Men vi höres mer imorgon Babes ❤️

Puss 😘

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats